سفارش تبلیغ
صبا ویژن
خداوند، بخشش را دوست می دارد وناخنْ خشکی را دشمن می دارد . [رسول خدا صلی الله علیه و آله]

روزشمار بسیج

مدیر کل ضد جاسوسی وزارت اطلاعات از صدور حکم اعدام برای «علی اشتری» جاسوس رژیم صهیونیستی در شعبه 15دادگاه انقلاب خبر داد.

به گزارش فارس، مدیر کل ضدجاسوسی وزارت اطلاعات صبح دوشنبه در یک نشست خبری اعلام کرد: دادگاه انقلاب طی حکمی به شماره 68-6168/ط/د علی اشتری را به عنوان محارب شناخته و به اعدام محکوم کرد.

وی افزود: همه اجزای دادگاه انقلاب در رای شعبه 15این دادگاه که روز گذشته صادر شد متفق‌القول هستند اما در عین حال این رای بدوی است و باید تایید نهایی را طی کند و متهم می‌تواند به رای صادره اعتراض کند. 

جزئیات پرونده
مدیرکل ضد جاسوسی وزارت اطلاعات که صبح امروز دوشنبه در نشستی خبری جزئیات پرونده علی اشتری جاسوس رژیم صهیونیستی در کشورمان که شنبه این هفته محاکمه و به حکم شعبه 15 دادگاه انقلاب به عنوان محارب محکوم به اعدام شد را تشریح می‌کرد، اظهار داشت: اشتری متولد و ساکن تهران از متخصصان امور فنی و الکترونیک و دارای ضریب هوشی بسیار بالا بود که شرکتی تجاری داشت و سهامدار چند شرکت دیگر نیز بود و با چندین کشور خارجی در زمینه خرید تجهیزات الکترونیکی برای مراکز امنیتی و دفاعی همکاری داشت. 

وی افزود: انتخاب اشتری از سوی مراکز دولتی کشورمان اتفاقی بود و از آنجا که وی فرد ایرانی و مقیم داخل کشور بود از سوی این مراکز به عنوان معتمد برای همکاری دعوت و به وی برای خرید تجهیزات الکترونیکی سفارش می‌شد اما سرویس اطلاعاتی موساد با اشراف به توانایی‌های این فرد به وی نزدیک شد و خواسته‌های خود را از طریق همکاری با او پیگری کرد. 

مدیرکل ضد جاسوسی وزارت اطلاعات گفت: اشتری با مراکز گسترده دولتی در کشورمان روابط داشت و تحت عنوان کارهای تجاری، مالی و فنی سفرهای متعددی به خارج از کشور داشت که در یکی از این سفرها به دام سرویس اطلاعاتی رژیم صهیونیستی افتاد و آنها با آگاهی از تزلزل نظام خانواده وی و مشکلات اخلاقی و مالی نامبرده را به عنوان همکار خود برگزیدند. 

وی افزود: اشتری بعد از چند جلسه ارتباط‌گیری با عناصر موساد، متوجه اطلاعاتی بودن آنها می‌شود و واقف می‌شود آنها خواهان نفوذ نامبرده در مراکز مهم و حساس کشورمان برای جمع‌آوری اطلاعات و اخبار و شناسایی برخی افراد مورد نظر سرویس امنیتی رژیم اشغالگر قدس هستند. 

این مقام مسول در وزارت اطلاعات، انگیزه ابتدایی اشتری برای همکاری با موساد را مالی عنوان کرد و توضیح داد: این فرد پس از آنکه زیر دستگاه پلی‌گراف (دروغ‌سنج) قرار گرفت مجبور به ادامه همکاری شد و ملاحظات حفاظتی که با آنها آشنایی داشت نادیده گرفت و روابط پنهانی وی با عوامل امنیتی رژیم صهیونیستی گسترش یافت و با سفر به دیگر کشورها ملاقات‌های مخفیانه‌ای در این زمینه انجام داد تا اطلاعات خود را ارایه دهد و با دستگاه‌های فنی جاسوسی آشنا شود. 

وی افزود: جایگاه و موقعیت دسترسی اشتری به مراکز مهم داخل کشورمان باعث شد موساد با بهره‌گیری از شیوه‌های کثیف و روش‌های نفرت‌انگیز وی را در راستای اهداف خود به کار گرفته و هدایت کند و سه سال از وی بهره‌برداری اطلاعاتی شد. اشتری شغل آزاد داشت و وابسته به هیچ یک از مراکز دولتی نبود و همین مساله سبب عدم نظارت دقیق و همه جانبه به عملکرد وی شد و توانست در شرایطی بدون فیلترهای خاص اطلاعاتی، دامنه دسترسی خود به مراکز خاص را افزایش داده و با افراد مختلف رابطه برقرار کرده و در مجامع داخلی و خارجی متعددی شرکت کند که اعتماد خاصی بین او و مشتریانش به وجود آمد که منجر به نفوذ او به مراکز مهم کشور شد. 

مدیرکل ضد جاسوسی وزارت اطلاعات با تاکید بر اینکه این وزارتخانه به دلیل حساسیت مراکز مهم و حیاتی کشور در این مجموعه‌ها نظارت کلی دارند متذکر شد از آنجا که تردد اشتری به مراکز حساس بیش از حد و خارج از قاعده بود او را زیر نظر گرفتیم و در حالی که برخی مدیران وی را خودی می‌دانستند جاسوسی وی برای ما محرز شد و در نهایت اداره ضد جاسوسی به وظیفه خود در این زمینه عمل کرد. 

این مقام مسئول در وزارت اطلاعات تاکید کرد: توانایی اشتری در حوزه الکترونیک سبب شد برخی مراکز مرتبط با او از جمله مراکز تحقیقاتی کشور، سازمان انرژی اتمی و مجموعه‌های دفاعی و نظامی در پروژه‌های غیرمرتبط نیز از این فرد به عنوان یک آشنا به امور فنی مشاوره بگیرد واین موضوع باعث دستیابی بیشتر فرد مذکور به اطلاعاتی شد که آنها را به دستگاه امنیتی اسرائیل می‌داد. 

وی افزود: از جمله خواسته‌های موساد از اشتری کسب اطلاعات دسترسی به برخی افراد خاص مد نظر این دستگاه امنیتی بود که این فرد به خاطر برخی جاذبه‌ها و توانایی‌های فردی، این روابط را برقرار کرد و برخی افراد را به خارج از کشور برد و آنها را به موساد نزدیک کرد. 

مدیرکل ضد جاسوسی وزارت اطلاعات در بخشی دیگری از سخنان خود اظهار داشت: اشتری بعد از دستگیری به سرعت به اقداماتی که انجام داده بود اعتراف کرد و علت این مساله نگرانی او از مسیری بود که می رفت و از این رو اجزای کامل روندی که در عرصه جاسوسی طی کرده بود تشریح کرد و با وجود 90 درصد اشرافی که به پرونده داشتیم و 10 درصد دیگری که از طریق اظهارات وی به واقعیات پی بردیم پرونده‌ای در دستگاه قضایی تشکیل شد . 

وی افزود: اعترافات این جاسوس رژیم صهیونیستی مهم‌ترین قسمت پرونده اشتری است و از دیگر مستنداتی که در تکمیل پرونده و صدور حکم مدنظر قرار گرفت کشف مدارک طبقه‌بندی شده از محل کار و زندگی نامبرده و کشف دستگاه‌های ارتباطی مربوط به نامبرده بود. 

این مقام مسول در وزارت اطلاعات در ادامه این نکته را متذکر شد: از موضوعات نگران‌کننده تزریق تجهیزات آلوده توسط نامبرده به مراکز مهم کشور بود و او با هدایت موساد قطعات معیوب و نامناسبی را در اختیار دستگاه‌های مرتبط قرار می‌داد و در برخی موارد نیز مشاوره‌های غلط داشت که این خیانت باعث عدم پیروزی مجموعه‌ها در پروژه‌هایشان بود. 

وی ادامه داد: اشتری در طول مدت همکاری با موساد مبالغ زیادی پول گرفت و این پولها به طور پنهانی و جاسازی شده تحویل وی می شد که این مساله حتی سبب شد همسرش به وی تذکر داد که چرا آنها که مدعی فعالیت تجاری هستند پول را با پنهان‌کاری به وی می‌دهند اما نامبرده به این مسایل با وجود آگاهی بی‌توجهی کرد. 

مدیرکل ضد جاسوسی وزارت اطلاعات در بخشی دیگری از سخنان خود با اشاره به شگردهای اطلاعاتی دستگاه امنیتی رژیم صهیونیستی اظهار داشت: اسراییل با جمهوری اسلامی در منطقه و داخل کشورمان وارد نبرد اطلاعاتی شد اما در سال‌های گذشته با عنایت خداوند و ائمه اطهار کمتر در این زمینه موفق بوده ولی این فرد به دلیل توانایی‌های خود این موقعیت را برای موساد ایجاد کرد و برخی موارد به تحقق خواسته‌های خود نزدیک شود. 

وی افزود: اشتری از سه سال پیش با موساد همکاری خود را آغاز کرد و ما با قراردادن مسایل و افراد از سر راه وی، توانستیم تحرکاتش را زیر نظر گرفته و 16 ماه پیش او را دستگیر کنیم که با توجه به برخورداری این پرونده از ابعاد ملی و درگیر شدن بخش‌های مهمی از کشور همکاری خوبی در این زمینه با بخش‌های لشکری و کشوری صورت گرفت. 

این مقام مسئول در وزارت اطلاعات در بخش‌ پایانی سخنانش اظهار داشت: با توجه به حضور سرویس‌های جاسوسی بزرگ در کشورهای همجوار، هژمونی جدید اطلاعاتی در منطقه در شرف انجام است که این شرایط هوشیاری بیشتر مراکز حساس را ایجاب می‌کند و از آنجا که دستگاه‌های جاسوسی تلاش می‌کند در راستای سیاست‌های خصمانه غرب تلاش می‌کند با استفاده از امکانات و توانمندی‌های اطلاعاتی به جمهوری اسلامی ضربه بزند باید از هرگونه سهل‌انگاری پرهیز کرد. 

وی افزود: دستگاه‌های حساس و مهم کشور باید ضریب هوشیاری خود را بالا ببرند و هشدارهای امنیتی و حفاظتی را بیش از گذشته جدی بگیرند و بدون همکاری با مراجع ذیربط نسبت به همکاری با افراد در حوزه‌های فنی مبادرت نورزند تا خواسته‌های دستگاه‌های امنیتی در قالب ایده‌های اطلاعاتی تامین نشود. 

وی از اقدامات سوء برخی بیگانگان در عدم رعایت قوانین و عدم احترام به جامعه مسلمان ایرانی و عدم توجه به ارزش‌ها، منافع و مصالح کشور به عنوان نمونه‌ای از تحرکات اطلاعاتی دشمنان که گاهی در موارد اختلافات قومی مذهبی نمودار می شود و امنیت کشور را مخدوش می‌کند، یاد کرد. 

وی افزود: وزارت اطلاعات در غالب صیانت از تمامی کشور ضمن شناسایی روند اطلاعاتی سرویس‌های جاسوسی اقدامات کنترلی خود را افزایش داده و در حالیکه سالها نبرد اطلاعاتی وجود دارد و جاسوسانی شناسایی شده‌اند اینبار مجبور به افشاگری در این زمینه شده‌ایم تا مراکز حساس کشور پیش از پیش دقت کنند که مشکلی برای کشور ایجاد نشود. 

این مقام مسئول در وزارت اطلاعات خاطرنشان کرد: شناسایی جاسوسان از ماموریت‌های اصلی وزارت اطلاعات است که با روش‌های کارشناسی در سطح کشور انجام می‌شود و در این زمینه فعالیت‌های خوبی برای جلوگیری از تحرکات جاسوسی داشته‌ایم اما باید هوشیارتر با مسایل حفاظتی و حراستی برخورد کرد تا شاهد تکرار پرونده مشابه پرونده اشتری نباشیم. 

اعترافات اشتری در دادگاه 
علی اشتری فرزند محمود که به اتهام جاسوسی برای سرویس اطلاعاتی رژیم صهیونیستی، حدود یک سال و نیم پیش توسط وزارت اطلاعات دستگیر شده بود در آخرین جلسه دادگاه خود در شعبه 15 دادگاه انقلاب درباره اتهامات خود مطالبی را عنوان کرد که در نهایت محکوم شد. 

وی که 43 سال سن دارد، گفت: به مدت 17 سال مدیریت یک شرکت تجاری را در تهران، دبی و یک کشور خارجی دیگر بر عهده داشتم و محصولات مخابراتی، حفاظتی و امنیتی می‌فروختم و به علت فروش این محصولات در داخل کشور، مشتریان خاص خودم را داشتم و همین موضوع باعث جلب توجه بعضی کشورها شد که من این محصولات را به چه کسانی می‌فروشم و چگونه وارد ایران می‌کنم. 

اشتری با بیان اینکه در زمینه سیستم‌های مخابراتی خصوصا سیستم های مخابراتی بی‌سیم نیز ابتکاراتی در سالهای گذشته داشته است، افزود: یکی از این پروژه ها دستگاه "مودم اتو انسور" و "اتو ریکورد" بود که باعث شد من را به سمینارهای مختلف در اروپا دعوت کنند و از من بخواهند راجع به محصولاتم توضیح دهم و بگویم محصولات را به چه کسانی می فروشم؛ ما در سالهای قبل بیشتر به مشتریان داخل کشور فکر کرده بودیم و همیشه این که سازمانهای رسمی مشتری ما باشند، جزو نقاط مثبت ما محسوب می شد و همیشه برای مشتری های خودمان تعریف می کردیم که این سازمان یا این شرکت یا این مشتری ها از محصولات ما خریداری می کنند و همه علاقمند بودند که این را بشنوند. 

وی ادامه داد: ما فکر کردیم با اینکه به دنیای خارج پا می گذاریم، آنها هم علاقمند هستند که راجع به مشتری های ما بشنوند و دیدم آنها بیش از اندازه علاقه دارند به اینکه ببینند مشتریان ما چه کسانی هستند، کارشناسان خرید چه کسانی هستند، چه محصولاتی می خواهند بخرند و این محصولات را در چه پروژه هایی می خواهند استفاده کنند. مشتری های ما گروههای مختلف از جمله برخی وزارتخانه ها بودند. 

این جاسوس رژیم صهیونیستی درباره نحوه آشنایی خود با ماموران سرویس اطلاعاتی رژیم صهیونیستی (موساد) گفت: آنها ابتدا برای محصولی که تولید کرده بودم و برای زلزله شناسی روی ماهواره های ثریا کار می‌کرد، من را به سمینارهایی دعوت کردند و بعد به اسم مامور بانک وارد صحنه شدند و مایل بودند به عنوان شریک با من برخورد کنند. و در همین راستا وامی را به صورت غیررسمی به من دادند اما برای من عجیب بود که چرا آن مبلغ را در کیف جاسازی کرده بودند. 

وی ادامه داد: آن سه نفر خود را به نام‌های "ژاک، شارل، و تونی" معرفی می‌کردند؛ با آنها ابتدا در تایلند و سپس چند بار در ترکیه و چند بار در سوئیس ملاقات کردم. آنها ابتدا من را به شعبه بانک "فورتیس" می‌بردند و در آنجا ملاقات‌ها انجام می‌شد. اما کم کم به صورت مداوم محل ملاقات‌ها را تغییر می‌دادند. 

اشتری در ادامه اظهارات خود در آخرین جلسه دادگاه تصریح کرد: آنها امکاناتی از جمله لپ‌تاپ برای ارسال و دریافت رمز شده ایمیل، 2 دستگاه ثریای DSL و ترمینال ماهواره در اختیار من قرار دادند که این ترمینالهای ماهواره را در ایران به مشتریان خاص بدهم که فکر می‌کنم قابلیت شنود داشت. 

وی افزود: نمی دانم آنها دقیقا چه تصمیمی داشتند چون من دیگر به مرحله تحویل این اقلام به مشتری ها نرسیدم و بازداشت شدم؛ آنها چون دیدند من فقط یک کالافروش هستم سعی کردند تجهیزاتی را در اختیار من قرار دهند تا این تجهیزات را به افراد و مجموعه‌های خاص که دست چین کرده بودند، بفروشم و در همین بین بود که ناخودآگاه و ناخواسته در دام افتادم؛ اصلا فکر نمی‌کردم در حال همکاری با موساد (سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی) هستم؛ مرتبا از مشتریانم و نقاط قوت شرکت و قراردادهایی که در ایران داشتم استفاده می کردم تا بتوانم علاقه آنها را به مشارکت جلب کنم. 

این متهم که جرم جاسوسی‌اش برای رژیم صهیونیستی اثبات شد با بیان اینکه مشکلات مالی داشته است، اظهار داشت: آنها به عنوان وام، 50 هزار دلار در اختیار من قرار دادند تا کالایی به عنوان ثریای DSL بخرم و به مشتریان خاص در ایران بدهم؛ علاوه بر این آنها هزینه سفرهایم به خارج، هزینه اقامت، هزینه سوغاتی و هزینه خرج‌های روزانه‌ام را نیز پرداخت می‌کردند، ضمن آنکه برای پرداخت اقساط منزلم در خارج از کشور نیز به من کمک می‌کردند؛‌ این کمکها در ابتدای کار بود و آنها می‌گفتند به تو کمک می‌کنیم تا فکرت آزاد باشد و بتوانی پروژه های بیشتری بگیری و بتوانی به مشتریانت معرفی کنی؛ و من هم تا مدتی از ترس به ایران نمی‌آمدم تا اینکه آمدم و دستگیر شدم. 

وی تصریح کرد: چون من فروشنده تجهیزات حفاظتی، امنیتی و مخابراتی بودم، تا حدودی به سیستمها آشنایی داشتم ولی آنها تجهیزات خاصی مثل یک نرم‌افزار در اختیار من قرار دادند تا بتوانم ایملیهای ارسالی را به صورت رمز شده در بیاورم؛ با این سیستم از هر کامپیوتری می شود ایمیل رمز شده ارسال کرد. 

اشتری تعداد ملاقات‌های خود با نیروهای اطلاعاتی سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی را 13-12 ملاقات ذکر کرد و ادامه داد: در مجموع 50 هزار دلار به من پول دادند که یک بخش آن به صورت نقدی به من تحویل داده شده و مقداری از آن را نیز به صورت جاسازی شده در کیف به من دادند. 

گزارش خبرنگار فارس حاکیست در حالی که مسئولان وزارت اطلاعات تصریح می کنند تعداد ملاقاتهای اطلاعاتی اشتری چند برابر اظهارات وی بوده است. 

وی تصریح کرد: بعد از 6 یا 7 جلسه، از من دعوت کردند که به سوئیس بروم و گفتند می خواهیم از تو تست پزشکی بگیریم، چون من ناراحتی قلبی داشتم و داروهای قبلی و داروهای اعصاب مصرف می کردم؛ اما وقتی رفتم، با دستگاه دروغ‌سنج مواجه شدم و اینکه می خواستند مطمئن شوند که من وابسته به نیروهای امنیتی ایران نباشم و سابقه نظامی بودن نداشته باشم. 

وی با بیان اینکه آن افراد کاملا لباس‌هایی عادی می‌پوشیدند و ظاهر غیرعادی نداشتند، گفت: قرار بود دستگاههایی برای جلب توجه نظامیان در ایران به نمایش گذاشته شود و انها را ترغیب کنیم که از این محصولات بخرند. ضمن اینکه از من خواسته بودند مهمانانی دعوت کنم و به خارج از کشور ببرم که آن مهمانان همان کارشناسان سازمان‌های خریدار تجهیزات از من بودند که حتی اسم می‌بردند که سه نفر از آنها کارشناسان خرید سازمان‌های نظامی بودند. 

این جاسوس رژیم صهیونیستی افزود: آنها یک جاسوئیچی به من داده بودند که من بتوانم یک کارت رم برای انتقال اطلاعات در آن قرار بدهم و به راحتی به خارج از کشور ببرم. من هم تعجب کرده بودم چون همیشه مدارک فعالیتهای تجاری خودم را با لپ‌تاپ حمل و نقل میکردم اما می گفتند از این مموری کارت استفاده کن. 

وی تصریح کرد: در یکی از جلسات با آنها زمانی که نمونه کارهایم را روی وایت‌برد برای آنها تشریح می‌کردم به گوشه‌ای از یکی از پروژه‌های خودم در تامین امکاناتی برای یک مرکز موشکی در ایران اشاره کردم. آنها گفتند مایلیم در این پروژه با تو همکاری کنیم و وام بدهیم؛ به آنها گفتم پروژه‌های دیگری هم هست اما به شدت ابراز علاقه می‌کردند که در این پروژه با من مشارکت کنند؛ قرار بر این بود که برای چنین مراکزی ثریاهای آلوده DSL را به نمایش بگذاریم و آن مراکز را ترغیب به خریدن کنیم. 

اشتری تصریح کرد: یک درخواست خرید از یکی از مراکز ایرانی داشتم اما آنها از من کالا نخریدند؛ من به دروغ به افسران موساد گفتم که چنین مرکزی از من درخواست خرید کرده است و آنها خوشحال شدند اما وقتی به آن مقام نظامی تماس گرفتم گفت که این کالا را از شما نمی‌خریم ولی در دست اقدام داریم. آنها به من اصرار کردند که هر طور شده آنها را متقاعد کن که تجهیزاتی که مدنظر ماست، بخرند؛ یک جلسه بعد، به من 30 هزار دلار در یک کیف جاسازی شده دادند و من گفتم که می روم و دستگاههای مورد نظر را به مشتری می‌دهم ولی به علت مشکلات مالی، این پول را در جای دیگری خرج کردم و آن کار را انجام ندادم و اینها عصبانی شدند. دفعه بعد به دروغ گفتم که دستگاهها را خریده ام، از من شماره سریال دستگاهها را خواستند و من را مورد دروغ سنجی قرار دادند که متوجه شدند به آنها دروغ گفته ام. 

وی با بیان اینکه جاسوسی برای رژیم صهیونیستی میل باطنی‌اش نبوده و ناخواسته به این کار کشیده شده است، اظهار داشت: من سالها به ایران خدمت کردم حتی در حین مراوده با آنها می‌گفتم و در ایمیل‌هایم نیز نوشتم که دیگر قادر به همکاری نیستم و آن کالاها را هم به شما پس می‌دهم؛ من سعی کردم خودم را از آنها دور کنم اما تنها بودم و نمی‌دانستم با چه کسی باید مشورت کنم.
جاسوس رژیم صهیونیستی در پایان جلسه دادگاه تاکید کرد: از مردم ایران و هر سازمانی که به واسطه اقدامات من دچار صدمه‌ای شده است عذرخواهی می‌کنم و تقاضای رافت اسلامی دارم. 
به نقل از شهاب نیوز



پایگاه مقاومت شهید باهنر ::: شنبه 87/9/9::: ساعت 1:31 عصر

>> بازدیدهای وبلاگ <<
بازدید امروز: 3


بازدید دیروز: 5


کل بازدید :4506
 
 >>اوقات شرعی <<
 
 
>>اشتراک در خبرنامه<<
 
 
>>طراح قالب<<